divendres, 22 de maig de 2015

TREBALLEM AMB ELS MICROPORTÀTILS

Avui hem aprofitat el temps de racons per aprendre a fer una presentació sobre els deus i deesses de l'Olimpo. Ens encanta buscar fotos i aferrar-les a documents, encara que és una feina que ens angoixa, a vegades, els ordenadors fan el que volen!
Dins del projecte de medi que fem ara mateix sobre història, tenim curiositat per saber quants de deus i deesses n'hi havia en temps dels romans. La nostra mestra ens ha proposat buscar quins eren els principals deus de l'Olimpo i fer una presentació. 

El tipus de document pot ser Power Point o LibreOffice Impress.

Per al dimarts hem de dur al pen drive un document dins de la nostra carpeta de medi anomenat deus i deesses. A classe hem començat amb els deus grecs. Però ens falten els romans. Com no tots portàvem el pen drive ho hem fet en parelles i trios. A casa hem d'acabar-ho.

El treball ha de tenir com a mínim 10 deus/deesses grecs i 10 deus/deesses romanes i com a màxim 12 deus/deesses grecs i 12 deus/deesses romanes.
Per a no angoixar-nos el dilluns n'Eva ens podrà passar la informació que hem feta a classe als que avui no havien portat el pendrive.

1 comentari:

  1. Me parece muy bien el trabajo, ya que el aprender no ocupa lugar, pero creo que este trabajo es mas para los padres que para los niños ya que creo personalmente que unos niños de nueve o diez años no deben estar delante del ordenador con acceso a internet.

    ResponElimina