dissabte, 26 de gener de 2013

De viatge per la Terra, el nou projecte!

Seguim informant... 
Aquest segon trimestre i, a partir dels interessos de cada un de nosaltres que recollírem a principi de curs, hem començat un nou projecte. 
Hem fet les maletes i ens hem disposat a partir de viatge per la Terra!!! Però abans d'iniciar el viatge ens hem hagut de situar.
Aquests primers dies hem recollit el que volem aprendre sobre el tema i hem començat a mirar mapes... Ens hem situat a les Illes Balears i al món en general (aprenent el nom dels continents i dels oceans). També hem investigat a casa informació sobre les curiositats que ens han cridat més l'atenció: Quin és el riu més llarg? I l'oceà més gran? I el país més gran? El desert més extens? L'edifici més alt? I la muntanya més alta de la Terra? Aquí us deixam els enllaços d'alguns dels vídeos que hem vist a classe i d'alguns que no hem tengut temps de mirar per si voleu tornar-los a veure. 
També hem jugat amb el google maps:

https://maps.google.es/maps?hl=ca&tab=wl

Dia de les muntanyes (els 3 cims més altes del món):
Dia dels oceans:
Les 7 meravelles naturals del món:
El punt més profund dels oceans (James Cameron, director de Titànic, fa una immersió per investigar aquest indret).
Concert al Kilimanjaro, la muntanya més alta de l'Àfrica:


A partir d'ara ens centrarem en els paisatges que podem veure quan viatjam. Estigueu ben atents al bloc perquè seguirem penjant informació... I, sobretot, pares: ens donareu una mà com fins ara des de casa? Moltes gràcies i fins aviat!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada